Waar mogen wij uw goederen naar toe brengen? Een alle daagse vraag. Maar waar wilt u met uw bedrijf naar toe werken? Dat is de kritische vraag die wij u willen stellen.

Logistiek dienst verlenen betekent samenwerken met onze klanten. Samenwerken om efficient te kunnen werken, maar ook samenwerken zodat u efficient kunt werken. Hoe kunnen wij u helpen om ervoor te zorgen dat u een grotere markt kunt bereiken, of  u die ene specifieke wens van uw klant kunt vervullen. Polder Express vindt het een uitdaging om samen met onze markt te zoeken naar oplossingen, vragen te beantwoorden en te sparren over mogelijkheden. Daarnaast zoeken wij nadrukkelijk de de samenwerking op om uw en onze logistiek te optimaliseren.

Om bovenstaande vraag te beantwoorden, ons netwerk van transportbewegingen valt veelal binnen Nederland en België. Binnen de Van der Slot groep wij overslag punten in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg, Lokeren en Emmeloord. Hiermee verbinden wij van Noord naar Zuid. A – B transporten binnen Europa behoren ook tot de mogelijkheden. Vraag erna en wij staan voor u klaar!